" /> Uitnodiging KaosMeeting 'Best Of Both Worlds' | KaosBijeenkomsten | KaosProjects

Uitnodiging KaosMeeting 'Best Of Both Worlds'


Beste collega's, KaosOndernemers en belangstellenden,
 
Zoals aangekondigd organiseren we binnenkort een Kaosmeeting waar jullie stagiairs kunnen ontmoeten.  Om je project of bussiness een productiviteitsboost te geven, én om iets aan het probleem te doen dat jonge mensen geen stage kunnen vinden.


KaosMeeting "Best of both worlds" *)
op 28 september as.
in de BadCuyp
Eerste Sweelinckstraat 10 (hoek Albert Cuypstraat)
1073 CM Amsterdam; tel: 020-675.96.69
13.30 -17.00 uur
Je kunt met twee doelen komen:

1) met je concrete stagebehoefte onder de arm en de bedoeling een stagiar te ontmoeten. Als je vragen hebt over wat mogelijk is, bel dan tevoren even met Hans 0638180921, Julien 020-4706700 of Jan 0628726589. Bedenk ook dat twee halve stages (bij twee ondernemers) samen één hele zijn, en dat er KaosServices zijn die ondersteunen bij stageorganisatie en -begeleiding
2) meemaken wat stagiairs voor andere KaosProjects kunnen betekenen en op ideeën gebracht worden of dat ook iets voor jouw project of onderneming is.
 

Stageplekken waar ondernemer en stagiair verder mee geholpen worden zijn:  
 
bijv. marketing communicatie: helpen met een onderzoekje naar product-markt combinaties; onderzoek naar "wat kan mijn dienst voor deze doelgroep betekenen", bijv. leidend tot een goede foldertekst en een gerichte mailing.
 
bijv. handel: deze studenten zijn ondernemers in spe, kunnen een ondernemersplan met/voor je maken, meewerken aan klantcontact, administratie, verhelderen wat het product is, wat het moet kosten, en assisteren bij de verkoop.
 
bijv. secretarieel: adressenbestanden maken, administratie organiseren, archiveren, notuleren, klantencontacten, factureren, enz.  

bijv. ict: webpagina's, inrichtingen kantoor, workflow, ontwerp databases, enz
 
Laat ons weten wat jouw stage-behoefte is dan doen wij ons best een passende stagiair te vinden. Geef deze uitnodiging door aan bevriende ondernemenden. En vergeet niet nichtjes en buurjongens die een stage zoeken voor deze bijeenkomst uit te nodigen!
 
 
Beste Stagiairs,

Misschien ben je in contact met ons gekomen via je stagecoördinator of Hans Pollen, misschien heeft een van de KaosOndernemers je op deze bijeenkomst gewezen. Op 28 september kun je kennismaken met een netwerk van KaosOndernemers die heel diverse ondernemingen hebben en wie weet jou als stagiair kunnen gebruiken (al weten ze dat zelf op dit moment nog niet). Wees welkom en vertel ons wat je te bieden hebt! Eerst even bellen kan ook: Hans 06-38180921, Julien 020-4706700 of Jan 06-28726589
 
 
Agenda:

13.30  Welkom, KaosProgramma komend jaar
14.00  Kennismaken met de werelden van ondernemers   en stagiairs
14.30 Best of   both worlds: ondernemers en stagiairs leren samen bussiness te versnellen
15.00 Bindingsmarkt: ondernemers en stagiairs vinden elkaar
16.00 Contracteren
17.00 Afronding + borrel

 
Aanmelden:

Wij bereiden voor dat iedereen elkaar kan ontmoeten. Verwachtingen die jullie hebben gaan we samen waarmaken. We vragen een bijdrage voor het bestrijden van de onkosten: entree € 10,=.
We stellen je aanmelding zeer op prijs: info@kaosprojects.nl.
Met een afmelding kunnen we wat (laten).
Niets van je laten horen boeit ons niet.
Als je anderen op ons attendeert voelen we ons rijk.
Een ander meebrengen laat ons dansen.
 
Tot ziens in de BadCuyp!
Jan, Julien, Onno, Lyanda, Kattya, Guno en Hans*) Toelichting op "the best of both worlds":

De Ondernemerswereld:
We hebben de afgelopen zomer weer vele mensen gesproken. Ook een bijeenkomst in klein commitee gehad. Velen geven aan zelf wat te willen. Alsof de slechte zomer juist activiteit opwekte. Julissa en Kattya konden niet wachten. Marisol is al bezig. Guno en Steven handelen tussen Ghana en Turkije. Julien boekt (commercieel?) succes met haar vrijplaatsen. We ontmoeten weer nieuwe ondernemers die belang hebben bij wat we organiseren. En wat zien we nog niet?...

Chaotisch bruggenbouwen:
Goede doelen, duurzaamheid, biculturaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onderwijs koerst op open experimenten. Er lijkt zich een omslag aan te dienen. We maken er een onderdeel van uit. We kunnen er niet om heen. We dragen bij met onze inzet. Er zijn subsidies en we maken er aanspraak op. Een bankrekening, een 'niet formele vereniging' worden? Een stagebureau vormen. Het kan allemaal. Wie zet zich in en doet een klus? Lukt het ons om samen de economie aan te laten trekken? Duurzaam?

De Scholingswereld
In september snuffelt een wereld aan stagiairs aan de arbeidsmarkt. De ondernemerswereld ontmoeten, de échte wereld in!  Nieuwsgierig, leergierig: wat zijn Kaosprojecten? Wat ga je leren, wie ga je ontmoeten, word je begeleid? Diverse bindingen zijn mogelijk. Opportuniteit is groot. Vooral wanneer je zelf initiatief neemt. Dat werkt aanstekelijk. Je geeft het vuurtje door.