" /> Verslagje Bijeenkomst 22-2-2007 | KaosBijeenkomsten | KaosProjects

Verslagje Bijeenkomst 22-2-2007

Verslag bijeenkomst ‘wisselwerken’ 22-2-2007 Tesselschadestraat 13

Hoe zijn we begonnen?… met de volgende vier startvragen: 1. Wat kom je brengen? 2. Wat kom je halen? 3. Wisselwerken? 4. Wat is je beeld van KaosProjects?

Aanwezigen:
Jurgen van der Heijden, Arjen Kamphuis, Ruth Soesman, Paul Haffmans, Mandy Sikkens, Iwan Lalji, Rick Schellingerhout, Aad Doelens, Viky jansen, Hans Ruhe, Lyanda Augustuszoon, Julien Haffmans, Onno Vonk, Hans pollen, Naima el Boudaati, Jan Gieszen, Selma Zamouri (verslag).

We lopen iedereen langs:
Naima: brengt stagiaires en zij brengen kennis mee; Naima neemt informatie mee van het KaosProjects uit een verslag. Ruth Soesman: spontane vrouw en is hier uit nieuwsgierigheid en heeft interesse in wat KaosProjects zoal nu doet; Ruth studeert binnenkort af als organisatieadviseur. Rik Schellingerhout: hij zit hier omdat op 9 november 2006 niemand van het goede doel Regenboog aanwezig was. dus dacht dus ik ga der heen en misschien neemt hij wel iets mee. Lyanda: augustuszoon: zij behoort bij de KaosProjects. Zij heeft zelf een eenpersoons bedrijfje (catering) zij vindt KaosProjects leuk omdat Kaos verbinden heeft met jonge ondernemers en volwassenen of het nou stageris zijn of niet. Aad Doelens: economie docent aan het ROC Asa. Hij vind competentie gericht leren een verbetering. Daar voor zet hij zich ook in. Hij was aanwezig voor een leerling (stagiair Selma Zamouri). Hans Ruhe; docent / stagecoördinator van Amsterdam ‘concurrent’ van ROC Asa. In maart is een televisie uitzending. Hans verzoekt ons om te kijken. hij vind het hartstikke leuk. Hij vind chaos prima, maar daarna moet er iets van structuur worden aangebracht. Fieke Jansen: Eén van de jonge ondernemers met hun media-organisatie Wold2Xpress; het is een persbureau voor onbekend nieuws.
Wat zij brengt is misschien een eigen bedrijf en eventueel contacten. Arjen Kamphhuis: hij vond het interessant, hij is in z’n dagelijkse leven docent. Misschien kan hij wel contacten brengen die nuttig zijn.
Hij houdt zich bezig met nieuwe technologie voor mensen.
Julien Haffmans: heeft een eigen kleinschalige bedrijf samenwerkingsvraagstukken trainingen geven advies en organisatie behoort bij KaosProjects en is een van huurders van dit nieuwe pand stage: begeleider van Selma Zamouri

Kattya Marino: is hier al 2 jaar in Nederland. zij behoort ook bij KaosProjects. Ze ontwerpt Peruaanse sieraden. Is tevens lid van Cada Vida Ceunta (www.elkleventelt.nl) en werkt er ook voor. een stichting dat is opgezet t.b.v. Colombiaanse kinderen. Iwan lalji: hij is bezig het stage beleid van Rijkswaterstaat (provincie Noord Holland). Wat er moet binnen komen? Antwoord: Universitaire en hbo achtergrond. Hij kijkt vooral naar de technische kant. De vijver met geschikte personen is heel beperkt.

Jan Gieszen en Hans Pollen (beiden zijn van KaosProjects en werken voor Mental Fitness Company) begeleidden daarna enige discussie alvorens we gingen eten. Tijdens het eten werd er veel genetwerkt.
Na de pauze werd voortgezet in klein comité. Enige voorstellen tot training, subsidie aanvraag en verzorgen van een congres waren concrete onderwerpen om op terug te komen.